Blomsterlevering-og-blomsterudbringning

Blomsterlevering

Vi leverer i hele landet til arbejdspladser, privatadresser, kirker og receptioner mv. Oplys så mange informationer om leveringsadressen som muligt. Husk altid firmaets navn, hvis din blomsterhilsen skal leveres til en arbejdsplads.

Ved levering er det muligt at afgive bestilling frem til kl. 14 til levering samme dag (lørdage inden kl. 11.00). Søndage holder vi lukket. 

 

Send blomster til døren

Vores lokale florister binder og leverer smukke blomster af højeste kvalitet. Buketterne bindes altid med friske blomster, der er i sæson, så modtageren kan have glæde af din blomsterhilsen længe. Vi bestræber os altid på at levere blomster til døren så hurtigt som muligt, husk dog at tage højde for eventuelle helligdage når du bestiller.

 

Levering af blomster i hele Danmark

Vores store netværk af lokale florister gør det muligt for os, at levere blomster i hele Danmark, også på øerne. Du skal blot vælge buket og leveringsdato, og så sørger vi for resten. Vi har et stort udvalg af lejlighedsbuketter, og du kan her på siden vælge både kondolencebuketter, begravelseskranse eller gavekurve. Vi leverer lige til døren i hele Danmark.