Virksomhedsprofil

Om Interflora 

Søren Flemming Larsen,
Administrerende direktør/CEO.

Interflora har siden 1925 hjulpet danskerne med at sende gavehilsner til dem de har kær.

Interflora Danmark A/S er en del af Interflora, som er en verdensomspændende organisation, der leverer personlige og unikke blomster- og gavehilsner på tværs af landegrænser. Interflora Danmark, som ejes af Interflora Frankrig/MyFlower, driver herudover en webshop på www.interflora. dk, hvor kunderne kan købe blomsterbuketter, chokolade, vin og specialiteter til lokal og personlig levering gennem vores butikker over hele Danmark. 

Interflora Danmark beskæftiger omkring. 30 hel- og deltidsansatte på hovedkontoret, hvor et hold af handlings - og serviceorienterede medarbejdere står klar til at hjælpe kunder og partnere, når der er brug for det. Det er også på hovedkontoret, at Interfloras IT-teams og marketingafdeling står for konstant at forbedre vores teknologiske platform og sørge for, at Interfloras brand beholder sin stærke tilstedeværelse i danskernes hjerter. 

Interflora er repræsenteret i mere end 140 lande, ved 40.000 florister og 32.000.000 årlige solgte buketter world wide. På verdensplan leveres omkring 32 millioner blomsterhilsener ud hvert år.

Antal Partnere

I dag samarbejder over 200 af de bedste blomsterhandlere i landet med Interflora Danmark om at bringe blomsterhilsener ud i Danmark (og den øvrige verden).

Produktsortiment

Interflora leverer naturligvis primært blomster, men også gavehilsner og –anledninger inden for chokolade, vin og specialprodukter både indenfor interiør og madvarer.