Ordre til [[ order.getRecipient().first_name ]] [[ order.getRecipient().last_name ]], levering [[ order.getDelivery().delivery_date | date:'dd/MM/yyyy' ]] [[ order.getRecipient().deceasedName ]], levering [[ order.getDelivery().delivery_date | date:'dd/MM/yyyy' ]]
[[ item.getName()| getByLang: 'dk' ]] [[ item.getData().colorscheme.name | getByLang: 'dk' ]] [[ item.getName()| getByLang: 'dk' ]]
[[ item.getQuantity() | number ]] x [[ item.getPrice() | currency]] [[ item.getTotal() | currency]]

Formidling: [[ order.getShipping() | currency ]]
I alt at betale: [[ order.getTotal() | currency ]]


Gå til indkøbskurv
Mors dag

Mors Dag - husk blomster til den bedste i verden

Blomster til Mor
Der er intet, der glæder mere end en uventet sanselig overraskelse som blomster og chokolade.
Lun din kære moders hjerte med en blomsterlevering på Mors Dag. Vis hende, hvor højt du elsker hende og kombiner det hele med en personlig hilsen eller ord om et særligt minde, du har med din mor.

Den bedste i verden
En hyldest til den kvinde i dit liv, hvor ubetinget kærlighed gengældes. Mor er den bedste i verden! Og det er hun, fordi hun for dig vil gå længder, som for ingen anden. For hende er du den mest værdifulde skat, og hun er basen for hele dit liv. Uanset alder vil mor være den, der beskytter, sanser, vejleder og lytter. Alt sammen uden forventninger, kun med kærlighed, håb og gode intentioner.

Amerikansk tradition
Dagen blev opfundet i USA i 1872 af den amerikanske forfatter og kvindevalgretsforkæmper Julia Ward Howe (1819-1910). I starten af 1900-tallet fik Anna Jarvis(1864-1948) udbredt kendskabet til dagen, til mere end 45 stater. Anna fik indført at dagen skulle afholdes anden søndag i maj og udnævnte den smukke nellike til at være den særlige Mors Dags blomst. I 1914 udråbte Præsident Woodrow Wilson dagen til at være officiel festdag i USA.

Mors Dag i Danmark
Mors Dag afholdes i Danmark den anden søndag i maj. Siden 1929 har Mors Dag været den helt særlige mærkedag, hvor danske mødre landet over bliver husket i kærlighedens tegn af deres børn. I Danmark har blomster lige siden været en del af hyldesten til mor på denne dag, hvor den skønne nellike er udnævnt som den særlige Mors Dag blomst.

Nelliken symboliserer dyderne: renhed, trofasthed, ærbarhed, barmhjertighed, kærlighed og skønhed. Oprindeligt bar folk med levende mødre røde nelliker mens folk, hvis mødre var afgået ved døden, bar hvide nelliker. Ideen er i dag videreudviklet til blomstergaver, hvor mødres hjem pyntes med blomsterbuketter i varme farver.

I Danmark er dagen indført af rigsdagsbetjent Christian Svenningsen (1896 – 1979), som tog traditionen med sig hjem efter 1. verdenskrig, hvor han kæmpede i den amerikanske hær. Svenningsen bragte ideen til Danmark og tilførte desuden traditionen en ny dimension med arrangementer for pengeindsamling til fordel for krigsenker og mødre, der havde mistet en søn.

Red Barnet
- Den lille gestus vil betyde alt i samlet flok.
Interflora støtter de børn, der ikke har en mor at kalde på. Derfor har vi indgået samarbejde med Red Barnet, i troen på at danskerne er et hjertevarmt folkefærd, der ser næstekærlighed som en selvfølgelighed.

Blomster befinder sig i branchen for formidling af følelser, kærlige tanker og omsorg. Tænk på alle de vidunderlige kærligheds erklæringer, ønsket om god bedring og alle de gange der er blevet sendt blomster, bare for at opmuntre én vi har kær, fordi de har gennemgået en svær tid. Hvorfor ikke kombinere alle disse følelser, kærlige tanker og hjertevarme opmuntringer, med at hjælpe børn hvis skæbne hænger i fortvivlelsens tynde tråd?

I forbindelse med Mors Dag vil Interflora og Red Barnet gøre en særlig indsats for nogle af de børn og mødre, som har det allersværest i Danmark. Alt for mange børn lever i familier med misbrug, fattigdom eller psykisk sygdom. For dem er mor ikke altid én, man lige kan kalde på og regne med. Og i de familier er det ofte også svært at være mor.

Som ofre i de voksnes verden går disse børn en utænkelig skæbne i møde – En lille donation virker ikke af meget, men selv den lille gestus vil betyde alt i samlet flok og i samlet flok kan vi gøre en forskel der kan mærkes.

Sig det med blomster og kærlighed – til dine kære og til verdens børn.